Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: op werkdagen 8:30-17:00 uur Quamba People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.Meer weten? Monteur (woonachtig in Amsterdam, geen ervaring nodig) Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Neem dan direct contact met ons op! Een aantrekkelijke bonusregeling; Een informele en betrokken werkgever;

Woonachtig in Amsterdam Een toeslag van 10,5% bovenop maandsalaris (dit is incl. 8% vakantietoeslag) Jaarcontract met zicht op huge dienstverband na 12 mnd Jaarlijks opleidingsbudget van € 1.500

Nieuw

forty%Storingen oplossen 35%Apparatuur aansluiten en installeren Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan. Als Monteur bij KPN zorg je ervoor dat internet, telefonie en tv werkt bij klanten van KPN.

Meestal kom je bij mensen thuis over de vloer, maar je komt ook bij zakelijke klanten. Je trekt of vervangt internetkabels, installeert wifiversterkers en sluit (extra) televisies aan. Je zorgt ervoor dat alles goed aangesloten is, dat storingen verholpen worden en dat de verbinding en apparatuur beter werkte dan voor je komst. Het leuke aan deze baan is dat je bijna altijd te maken hebt met blije mensen, omdat je een probleem voor hen oplost. Heb je nog geen ervaring als monteur?

Geen probleem, need KPN leidt je op. Je krijgt een opleiding ter waarde van € thirteen.500,-, waarin je in eight weken wordt opgeleid tot Allround Telecom Monteur. Tijdens deze opleiding wordt je salaris doorbetaald. KPN is uitsluitend op zoek naar mensen die in Amsterdam wonen. Op een minder leuke dag duurt mijn eerste klus wat langer waardoor mijn planning uitloopt.

Jij bent het eerste aanspreekpunt en zorgt er met jouw kennis en kunde voor dat je alles werkend achter laat en eventuele problemen oplost. Vind jij het leuk om bij numerous klanten over de vloer te komen? Ben je klantvriendelijk, flexibel en ben je gemotiveerd om een opleiding te volgen?

50% korting op KPN-producten en -diensten Volkswagen Caddy voor zakelijk gebruik

{Vacatures Per Functie

|}

Een bedrijfsauto, telefoon, gereedschap, laptop computer en Parkline (uitsluitend voor zakelijk gebruik). Gewenst aantal uren