Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.

Word Fulltime Projectleider Werktuigbouwkunde In Gouda

Technische vacatures in Bekijk meer technische functies Bedrijven op Jobbird Eminent voor ZZP’ers

Sven rondde in september zijn opleiding civiele techniek af, on-line zocht hij naar een passende functie om de eerste stap binnen zijn carrière te zetten. Via Indeed kwam hij bij Eminent terecht, waarna zijn sollicitatietraject heel snel ging. Binnen een week had hij een baan!

OpdrachtgeversOpleiden 7.971 technische vacatures beschikbaar Bij Eminent hebben we web als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch expertise met gerenommeerde bedrijven.

WAAROM KIEZEN VOOR EMINENT? ERVAREN TEAM VAN ADVISEURS We kennen de markt goed en weten precies waar voor onze professionals kansen liggen. Dankzij de samenwerking met interessante opdrachtgevers bieden we professionals uitdagende functies en projecten.


Servicemonteur Installatietechniek

|}

95% van onze professionals komt in dienst bij onze opdrachtgevers. PERSOONLIJKE ONTWIKKELING BIJ EMINENT AANDACHT VOOR VEILIGHEID OP HET WERK Michel is een jonge enthousiasteling die een mooie stap gaat zetten in zijn carrière. Hij werkt momenteel al drie jaar bij een organisatie die keukenbladen fabriceert, maar dat is eigenlijk niet zijn ding.