Allround Monteur Technische Dienst Mbo 5 Ploegen

Dan kan je binnenkort zomaar aan de slag gaan voor een toonaangevend bedrijf waar je een brutosalaris tot € 18,50 verdient en kunt rekenen op … Een hbo-diploma en twee jaar werkervaring als financieel adviseur, financieel medewerker of een vergelijkbare functie op zak? En ben je op zoek naar een baan waar je echt influence hebt? Zoek dan niet verder need bij Rabobank ben jij aan het juiste adres! Ben je in het bezit van een hbo-diploma en zoekend naar belangrijk maatschappelijk werk?

Ben jij communicatief vaardig en bel jij graag? Dan is deze fulltime baan bij DHL Express good voor jou! Want je zult als gross sales agent veel bellen. Ook maak je kans op mooie bonussen!

Jij kunt het allebei en neemt daarom geen genoegen met minder. Een baan waarbij je zowel commercieel bezig bent als technisch te werk gaat is wat jij zoekt.

Ben jij klaar voor een uitdagende stage binnen een onwijs tof en internationaal bedrijf? Beschik je daarnaast over een commerciële drive, ben je flexibel, resultaatgericht, en niet bang om initiatief te tonen? Dan is de Corporate Recruitment afdeling van het …

Een geldig rijbewijs B: examine! Als servicemonteur voldoe je niet alleen aan deze functie-eisen, maar ben je ook klantvriendelijk. In jouw servicebus ga jij namelijk op locatie de hulpmiddelen … Wft Basis certificaat op zak en op zoek naar een nieuwe baan? Als klantenservicemedewerker bij deze bank ben jij gegarandeerd van een baan met goede arbeidsvoorwaarden!

Je krijgt een salaris tot € 2.500 per maand, … Heb jij minstens een MLO niveau 4 diploma en is het lezen van celbiologische tekeningen voor jou een koud kunstje?

Mensen informeren over de parkeerregels van fietsen doe jij met plezier, want jij wil voorkomen dat mensen hun fietsen kwijtraken, omdat jij deze moet … Uitzendwerk (naar huge) Werkervaring als monteur: examine! Fulltime beschikbaarheid: check!

Zoek dan niet verder! In deze rol ga je namelijk jongeren helpen om hun loopbaan of studie te vervolgen. In ruil voor jouw inzet kun je rekenen op … Jij houdt je altijd netjes aan de regels en al helemaal als het gaat om het right parkeren van fietsen.

{Carrière In Het Onderhoud: Onderhoudsspecialist Werktuigbouw Of Elektrotechniek

|}

Wat dacht je van een bruto maandsalaris van maar liefst € 2.500, … Jij bent een echte puzzelaar en vind het leuk om dingen uit te pluizen. Jij kijkt, analyseert en weet uit veel gegevens een begrijpelijk geheel te vormen. Verder heb je al een jaar (of meer) ervaring als datamedewerker op zak en wil jij je steentje bijdragen … Word jij warm van het opsporen en enthousiast maken van nieuwe klanten?