Wil je gewoon aan het werk bij een gemengd melkvee/akkerbouw/loonbedrijf? Bij dit agrarische bedrijf ga je als allround medewerker aan de slag. Het verzorgen van de dieren doet iemand anders, jij zorgt ervoor dat alles technisch gewoon werkt op deze boerderij. Het bedrijf heeft zowel melkvee en… In dit geval gemiddeld three dagen in de week.

Techniek, handig, volop afwisseling, indien gewenst een tikje avontuur met een boerenhart? Spreekt dit jou aan, lees dan verder.

Ben jij de ervaren voorman landwerk die wij zoeken voor een melkveebedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg? Organiseer je graag, denk je graag mee met de opdrachtgever en heb je enige leidinggevende ervaring? Onze opdrachtgever is eigenaar van een… Accountmanager melkveehouderij vertegenwoordiger Ben jij goed thuis in de melkveehouderij, spreek jij de juiste combi van een beurs, de keukentafel en in de stal?

Vertegenwoordiger Landbouwmechanisatie


Vertegenwoordiger rundveehouderij gelderse vallei Er worden steeds meer ‘traditionele’ pluimveestallen omgebouwd naar de nieuwste soort huisvesting. De opdrachtgever is een relatief klein (20 man) familiebedrijf. Zeker voor instromers / schoolverlaters is deze interessant omdat…

Het betreft een bedrijf in de regio dat zich richt op diergezondheid. Medewerker (m/v) varkenshouderij Oost-brabant Wij gaan met je in gesprek om samen te bepalen welke varkenshouder en varkenshouderij het beste bij je past. De ondernemers waarvoor wij… Vertegenwoordiger rundveehouderij midden Nederland

Ben je secuur en weet je hoe je met levende have moet omgaan dan is dit iets voor… Een baan in de varkenshouderij werken in een prettig group! Het bedrijf draait geheel zelfstandig en heeft meerdere medewerkers.

Het betreft een bedrijf in de agrarische sector in de regio. Ik ben op zoek naar een ervaren pluimveeman/vrouw die 16 tot 20 uur per week zelf een stal met leghennen wil runnen. De opdrachtgever heeft op three locaties een kippen stal en is op zoek naar een zelfstandig werkend medewerker.

{(730 Vacatures)

|}

Met 3000 zeugen en een hoge gezondheidsstatus. Productie van speenbiggen binnen het Elite Concept. Het Elite concept werkt met 100% PIC genetica.