De Sales Executive Search die Women in Sales uitvoert, geeft u toegang tot een selecte groep kandidaten die aan uw eisen voldoet. Download meer informatie U bent op zoek naar een vrouwelijke skilled die uw government functie op kan vullen, Women in Sales vindt de juiste kandidaat. Benieuwd hoe we te werk gaan?

Goed management is één van de belangrijkste onderdelen van een succesvol salesteam. Invulling van een key positie vergt dan ook experience en een specifieke aanpak. Women in Sales is professional op het gebied van werving en selectie van professionals voor leidinggevende functies, administration en directie. Wij begrijpen dan ook dat u op zoek bent naar een discreet selectieproces, waarbij een beperkt aantal voorkeurskandidaten benaderd wordt.


Download meer informatie over Sales Executive Search. Er zitten verschillende voordelen verbonden aan het inzetten van Women in Sales voor uw Sales Executive Search.

Senior Sales Executive – Uk Commercial Sector

Women in Sales heeft een netwerk van hbo- en wo-geschoolde professionals. Hierdoor beschikken we altijd over een professional met voldoende kennis en ervaring die aansluit bij uw wensen. Women is Sales gaat secuur te werk door te werven en selecteren onder onze bedrijfsnaam. Wij waarborgen op deze manier uw privateness. Hulp bij het opstellen van het functieprofiel:


Filter Vacatures

|}

login gegevens onthouden Na het eenmalig aanmaken van een account kun je direct solliciteren. DienstenDetachering & Outscourcing