De technical gross sales engineer maakt kostencalculaties en is betrokken bij het ontwikkelen van producten, processen en technologieën. De technical sales engineer staat meestal onder leiding van de technical sales manager.

Sales Engineer Perslucht

Deze bepaalt zijn opdrachten en concrete bezigheden. Desondanks heeft de technical gross sales engineer vaak veel vrijheid in het invullen van zijn werk. Dit kan per functie verschillen en is afhankelijk van wat de technical gross sales manager denkt dat het beste werkt voor het tot stand komen van innovatieve ideeën. Technical gross sales engineer is uiteindelijk ook deels een creatief beroep. Daarnaast is klantvriendelijkheid belangrijk.

Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt.

Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Technical gross sales engineer, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer! Alles over het beroep Technical gross sales engineer in één oogopslag Onderzoek & Wetenschap Financieel bewustzijn

Omgaan met details Aantal opleidingen: Salaris en Arbeidsvoorwaarden Technical sales engineer Het salaris van de technical gross sales engineer is te verwachten tussen de 2500 en de 4500, zeer variabel dus. Het precieze salaris hangt erg af van het soort bedrijf (en de grootte daarvan), en vanzelfsprekend ook van het aantal jaren werkervaring.


NL (@jobsonlinenl) March 13, 2019

De technical sales engineer zal in veel gevallen direct in contact staan met de klant, en een goede relatie is belangrijk voor de opdracht én voor de relaties op de lange termijn. Het is dus van belang dat de technical gross sales engineer zijn technische kennis kan presenteren aan iemand voor wie het vakgebied vreemd is. Werk je al als Technical gross sales engineer en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Technical gross sales engineer worden?


Persoonlijkheid Van Een Technical Sales Engineer

|}

Sommige bedrijven bieden bovenop het normale salaris een prestatiebonus. Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.