DGN is een Fizzed Protein. Alle het goede van een Protein Shake, engerydrank en frisdrank in een bruisend blikje.

Lees dan meer over deze uitdagende stageplek bij een dynamisch kunsteducatiecentrum in Rijswijk vanaf augustus/ september 2020. We like to see young people add value to our enterprise. GET-E is a fast-rising and dynamic company, providing enterprise taxi service globally. We currently present our providers on greater than 880 locations in more than a hundred and forty international locations.

Je begin als welp en ontwikkelt je verder op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie), vervolgens groei je door tot een echte web optimization tijger. Lijkt het je tof om mee te draaien op de communicatie afdeling? Ben je een ster met social media en is communicatie voor jou weggelegd? En – vind je het fijn om veel verantwoordelijkheid te krijgen? Dan is Fromanteel Watches misschien wel op zoek naar jou!

Onze missie is om wereldwijd gebouwen veilig te maken en te laten voldoen aan moist- en regelgeving. Voor onze (internationale) groei zijn we op zoek naar een market research stagiaire die ons team komt versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die exhausting werkt, graag nieuwe dingen probeert en niet bang is om een uitdaging aan te gaan. Wij zijn een compact technologie gedreven staff van 10 personen.


GET-E is mainly utilized by giant multinationals and airways all through Europe. Lees meer stichting Onky Donky zoekt stagiair Social media! Het leuke aan deze stage is dat je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid krijgt en last however not least… in een prachtige omgeving magazine werken/leren!

Waarbij iedere dag je te maken hebt met toffe merken, influencers en je vaak onderweg bent? En ben jij de salesmachine die wij zoeken? Dan is een stage bij Fantube iets voor jou! En heb je interesse in het beter vindbaar maken van websites in Google? Dan zoekt SEOtijger jou!

Nieuw

Wij maken impact, samen met onze klanten. Uitgeverij Boekscout zoekt een redacteur en communicatie stagiaire. We bieden je een fantastische stageplek. Je kunt je volop ontwikkelen binnen een jong, ambitieus team dat de foundation vormt van een innoverende uitgeverij.


Vacatures

|}

Jij gaat geen uitdaging uit de weg en houd van ondernemen. Dan zit jij goed tussen ons staff! Wij zoeken een gemotiveerde allround multimedia stagiair die ons group kan ondersteunen! Houd je van schrijven en vind je het een uitdaging om te bedenken hoe je een workshop, cursus of evenement promoot?