Zij onderscheiden zich door een specifieke bedrijfscultuur die zich laat kenmerken door waardevol werk, openheid, eerlijkheid en waardering. Gedreven supervisor die de organisatie meeneemt in groei en ontwikkeling.

Wereldwijd werken er 85.000 medewerkers die in ruim 70 landen actief zijn. Het laatste is dé kernactiviteit van SUEZ Recycling and Recovery Netherlands. SUEZ Recycling and Recovery Netherlands heeft circa 40 vestigingen en ongeveer 2.100 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Mooie uitdaging voor ambitieuze manager met focus op Continuous Improvement

SanoRice werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Veenendaal en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste non-public labelproducent van gepofte rijst-, maïs- en meergranenwafels ter wereld. Met productielocaties in Italië, België en binnenkort ook in Polen bevinden zij zich in het hart van de rijstteelt en zijn zij nog beter in staat om de gehele keten te beheersen. In Veenendaal staat niet alleen de productielocatie maar bevinden zich ook de hoofdkantoren van de Internationale SanoRice Holding en de Corpeq groep, waar zij onderdeel van zijn. De holding ondersteunt momenteel de three zelfstandig opererende fabrieken in Nederland, België en Italië. De overkoepelende afdelingen verkoop, HR, inkoop grondstoffen en verpakkingsmaterialen, R&D, projectmanagement, maintenance, financiën en ICT zijn bij de holding ondergebracht.

De medewerkers, die veelal reeds lange tijd aan de organisatie verbonden zijn, stellen alles in het werk om hun relaties optimaal van dienst te zijn. Daarbij hebben zij belangrijke onderwerpen als energiebesparing en zorg voor het milieu hoog in het vaandel staan. Alles wat zij doen is gerelateerd aan gedrevenheid, respect en toewijding, de kernwaarden van de organisatie.

De organisatie telt inmiddels meer dan 2.a hundred medewerkers in 24 landen, werkzaam op thirteen productielocaties en 38 laboratoria. Stahl is een zeer gezonde onderneming met een goed gevulde orderportefeuille. Om deze marktpositie huge te kunnen houden en ook uit te breiden is een optimaal functionerende afdeling Customer Service van groot belang. Momenteel zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie van Customer Service Manager. Gaat u ervoor zorgen dat de projecten op pro actieve wijze worden uitgevoerd?

Procesgerichte manager met hart voor service Koninklijke Boon Edam is wereldmarktleider op het gebied van entreeoplossingen. De organisatie is een succesvolle en groeiende ‘mini-multinational’ met fabrieken, verkooporganisaties en exclusieve partners in alle delen van de wereld. Er zijn circa 1.300 medewerkers werkzaam bij Boon Edam. Boon Edam Nederland (115 fte) is de succesvolle organisatie die zich bezig houdt met de verkoop, installatie, service en onderhoud van entreeoplossingen binnen Nederland.

Interessante Uitdaging Voor Ambitieuze Verandermanager!

Onze opdrachtgever SUEZ Recycling & Recovery Netherlands is onderdeel van de wereldwijde SUEZ Group die werd opgericht in 1919. SUEZ is de specialist in afval- en grondstoffenmanagement en aanjager van de grondstoffenrevolutie.

Onze opdrachtgever HG International B.V. is een producent van hoogwaardige chemische producten voor de B2C markt in Almere. De organisatie maakt een enorme groei door. Ten behoeve van de groei wordt de productielocatie gemoderniseerd en daartoe wordt veel geïnvesteerd met als doel om over een aantal jaar een state-of-the-art productielocatie te zijn. Onze opdrachtgever Stahl Europe bv is een vooraanstaand, internationaal producent van chemicaliën voor leerbewerking, Performance Coatings en Polymers.

In totaal werken er bij de Holding ca. Bent u, als ambitieuze man of vrouw, toe aan uw tweede of derde stap in uw carrière en wilt u bijdragen aan een mooi bedrijf met luxeproducten? Dan is dit misschien wel de positie voor u! Onze opdrachtgever Intercodam B.V. is sinds 1919 een innovatief handelshuis voor luxe bouwproducten, en viert dit jaar dus haar 100 jarig jubileum!

{International Sales Manager (Mt-member)

|}

De producten worden gepresenteerd in de verschillende showrooms van Intercodam waarvan de grootste is gevestigd in hartje Amsterdam aan de Amstel naast Carré. forty five mensen over de verschillende vestigingen. Intercodam maakt onderdeel uit van de Vermeulen Groep, een familiebedrijf waarvan de roots teruggaan naar 1919. Nu in 2019, one hundred jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een groep met leidende bedrijven in toelevering voor rioleringen, infrastructuur, drainage en hoogwaardige afbouw.