Werkorganisatie Cgm – Gemeente Mill En Sint Hubert

Communicatief sterk? Word teamassistent bij Coca Cola, Netflix, Nike of Facebook Hypotheekadviseur worden?

Verwerken en verlonen van uren, werkbriefjes en declaraties; Schakelen met recruiters en accountmanagers om kandidaat tevredenheid te verhogen; Uiteindelijk met het team samen right en het tijdig verlonen van uitzendkrachten.

We verlonen maandelijks, wekelijks en zelfs dagelijks! Jouw belangrijste taken en verantwoordelijkheden:

Hebt een havo- of mbodiploma, aangevuld met het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en de Vakopleiding Payroll Services (VPS); Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in een gemotiveerd staff van medewerkers die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het gaat hier om zo’n 300 medewerkers. Voor deze medewerkers verzorgen wij onder andere de salarisadministratie.

Vacatures in Groningen Alle beroepsgroepen Werken in het buitenland Zoek naar jouw ideale baan in 911 beschikbare vacatures


Wij investeren in onze medewerkers. Voor deze vacature vragen wij Salarisadministrateur salarisadministrateur, salarisadministratie en loonadministratie. Geeft 1-20 weer van 23

Neem dan contact met ons op. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met vragen over salaris, pensioen en verzekeringen waarvoor jouw specialistische kennis nodig is. HBO denkniveau, bijvoorbeeld PDL (Praktijkdiploma loonadministratie); Binnen de organisatie werken ongeveer 50 medewerkers. Capelle aan den IJssel

Medewerker loonadministratie gezocht bij YoungCapital in Hoofddorp Jij bent op zoek naar een leuke fulltime baan. Eén waar je veel contact hebt met mensen én waar je zelfstandig aan de slag kunt. Jij wilt blijven leren en zoekt een bedrijf dat dit stimuleert. Een jong en ambitieus bedrijf waar volop aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Check dan onze vacature en ga aan de slag als Payroll Executive bij YoungCapital in Hoofddorp. Als Payroll Executive zal jij je bezighouden met het verwerkingsproces van de loonadministratie. De afdeling loonadministratie is onderdeel van de Backoffice, bestaande uit 5 groups.


Payroll Administrator I Fulltime I Vast

|}

Geef je op voor de pool Assistent accountant worden? Geef je op voor onze pool Administratief Medewerkers voor non-revenue organisaties gezocht!