Ervaring in het werken in een organisatie in verandering en hebt hier een belangrijke rol in gespeeld; Kennis van projectmanagement, bij voorkeur op het gebied van samenwerken en leren en ontwikkelen; Kennis van en ervaring met Agile werken is een pré; Wij bieden je volop ruimte en verantwoordelijkheid, aan jou de kans die te benutten!

In de rol van HR-adviseur ben je het aanspreekpunt voor onze teamleaders voor HR-gerelateerde zaken. Daarnaast verwachten wij van jou een proactieve rol in (organisatiebrede) projecten en doe je aanbevelingen om onze HR-processen waar mogelijk te verbeteren. Als HR-adviseur ga je aan de slag met onder meer de volgende HR-taken: • Begeleiden en ondersteunen van leidinggevenden met HR-gerelateerde vraagstukken • Ondersteuning bij verzuimbegeleiding op foundation van de Wet Verbetering Poortwachter


Vacatures Voor Hrm Adviseur

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Als je jouw cv en motivatie naar ons toestuurt verwerken we je persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

Deze pagina kan alleen goed worden afgebeeld als Javascript is ingeschakeld. Schakel Javascript in en herlaad de pagina. Raadpleeg eventueel je systeem- of applicatiebeheerder. SPECIAL: Lengtegoederen Over onsKwaliteitCertificaten

Een jaarlijks vitaliteitsbudget; Mogelijkheid om plaats en tijd onafhankelijk te werken; Een moderne, inspirerende werkomgeving in het WTC in Utrecht, direct gelegen naast het Centraal Station; Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden. Klik op aan de pagina op de button solliciteren.

Door op deze knop te klikken, komt u terecht op de pagina met actuele vacatures. Daar is het tevens mogelijk een open sollicitatie te versturen. Vind je het daarnaast niet erg om ook operationele werkzaamheden op te pakken?

Daarnaast kun je bij ons rekenen op: Goede opleidingsmogelijkheden;

Senior magazijnmedewerker Expeditiemedewerker avond en nacht BBL-leerling logistiek medewerker BBL-leerling logistiek teamleider Onderstaande functie is inmiddels vervuld.


Hrm Adviseur

|}

Voor vragen over deze vacature of onze organisatie kun je terecht bij Mark Bisseling through of Lees hoe ons sollicitatieproces er verder uit ziet.