Solliciteren Op De Functie Contractmanager

Heb je een oog voor detail en deins je niet terug voor een goede onderhandeling? Neem dan zeker contact met ons op en we kunnen onze contractmanagement vacatures met je doornemen. Wellicht hebben we een passende functie voor je.

Daarnaast kan een contract manager goed onderhandelen. Een goede contract manager bouwt aan scherpe en tegelijkertijd duurzame contracten met zijn of haar relaties. Een contract manager is ook nauwkeurig. Er wordt op regelmatige basis geanalyseerd en beoordeeld of de contracten worden nageleefd.

Ook worden contracten regelmatig gemonitord wordt er gekeken of contracten opnieuw onderhandeld zullen moeten worden. Of heb jij bij een leverancier als projectleider bij grote klanten gewerkt en weet je hoe contracten in elkaar zitten?

Waar nodig worden contract heronderhandeld. Al met al heeft een goede contract manager vele kwaliteiten die een organisatie kunnen beschermen en helpen groeien. Waar bestaat mijn dagelijks werk uit als contract supervisor?

Wat betekent Contractmanagement binnen Beheer en Onderhoud? Bekijk en/of lees de interviews van collega’s Daniëlle, Marc en Frank en ontdek het zelf! ‘Je kijkt echt naar het grotere geheel’ – Contractmanager Danielle “Creativiteit is een belangrijke speler binnen je staff”– Contractbeheerder Frank

Als contract manager hou jij je bezig met alle fases van het contractmanagement. Je kunt betrokken worden in de RFP (request for proposal) fase waarin meerdere leveranciers meedingen naar een contract. Ook kan je betrokken worden bij de contractvorming en implementatie. Tijdens een project kan jij de vraagbaak van de projectleider zijn voor vragen over de levering van de diensten of producten uit het contract.

{Over De Functie:

|}

Wil jij meer weten over werken bij BAM? Laat dan hier jouw gegevens achter en dan nemen wij nemen contact met je op. Jouw privacy vinden wij zeer belangrijk. Lees hier onze privateness statement. Bedankt voor je bericht.