Zie jij jezelf samen met onze deelnemers (jongeren) toewerken naar een volwaardige plek op de arbeidsmarkt? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Taken:observeren, interpreteren, rapporteren, teaching, werven, netwerken en deelnemen aan. Gevraagd: Affiniteit en ervaring internet jongeren, ervaring in werkbegeleiding en een relevante opleiding (HBO-Niveau) Wat bieden we je:Uitdagend werk, een leuk team, goed salaris, ontwikkelingskansen, pensioenafdracht door werkgevers betaald (evt auto van de zaak)

Coaching op inzicht en vaardigheden, individueel/groep (coaching of project) Werven en netwerken voor passende werkplekken voor deelnemers leiden van casusoverleg op locatie, bijv.

Werken met je talenten en kijken naar wat wél kan. Dat is waar wij voor staan naar onze deelnemers toe.

Salaris En Informatie En Solliciteren

Observeren, interpreteren en rapporteren. Uitvoeren en rapporteren van een arbeidsevaluatie.

Daarnaast heb jij de belangrijke rol om werkgevers en klantmanagers te benaderen, bezoeken en beheren. Jij bouwt (potentiële) relaties op om de deelnemers te kunnen plaatsen in een passende betaalde baan waarbinnen ze zich verder kunnen ontwikkelen tot gewaardeerde collega’s.

Hierdoor krijg jij een beeld van wat de deelnemers kunnen en waar ze nog vastlopen ub de weg naar werk. Je ondersteunt de deelnemers in hun ontwikkeling en maakt een plan.

{November 2013. Vacaturekrant. Uwv Werkbedrijf Werkgeversservicepunt Lange Gracht {72 2312nh Leiden|Vacaturekrant Week 22 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar|Interview Met Een Werkcoach}

|}

We bieden een Traject naar werk (met o.a. training, opleiding, teaching en praktijkervaring) voor jongeren die iets anders zoeken dan het reguliere onderwijs. Een vorm van speciaal beroepsonderwijs, met als doel een betaalde baan. We werken multidisciplinair, met Deventer (veelal) als standplaats. Als werkcoach ben je actief tijdens de Talentenexpeditie (onderzoeksfase) om inzicht te krijgen in belastbaarheid, vaardigheden en wensen van de deelnemers.