Is een werkervaringsproject van De Schoor, Welzijn in Almere. De Participatiefabriek werkt samen met de Gemeente Almere en wordt ondersteund door het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Vacatures Werkbegeleider

Projectleider: Ineke van Galen Meer informatie nodig?

Vakantievervanging werkbegeleider 50|50 workcenter Maastricht Je werkt samen met de deelnemers op de werkvloer en coacht hen in zowel de werknemersvaardigheden als vakspecifieke vaardigheden.

U zorgt voor een prettige sfeer binnen het team en daagt gezellen uit om werkervaring(en) op te doen. N.B. Kandidaten die op zoek zijn naar betaald werk passen bij uitstek bij dit project. Bemiddeling naar werk behoort tot de mogelijkheden.

Kunnen werken met mensen die nog bezig zijn met NL te leren Het betreft hier een vacature op vrijwillige foundation! Kijk hier voor onze overige vrijwilliger vacatures.

Functieomschrijving Stellen van werkdoelen kandidaat Beoordelen van het functioneren van de kandidaat Aanleren werknemersvaardigheden kandidaat Aanleren vakvaardigheden kandidaat Rapporteren van voortgang kandidaat

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Per jaar staan meer dan 6000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op:

Vacatures voor vrijwilligers Vacature – Werkbegeleider


Functie omschrijving: In samenspraak met bewoners zetten zij activiteiten in en om buurtontmoetingscentra op. U coacht gezellen op de leerplaats/werkervaringsplaats. U houdt overzicht van de projecten/taken die worden uitgevoerd.


Vacatures & Stages Plaatsen

|}

Gebruik dan ons contactformulier © 2019 De Participatiefabriek Almere – WordPress Theme by Kiara – Website gerealiseerd door W. Voor werkgevers Plaats een vacature Werkbegeleider voor Leger des Heils in Maastricht Vacaturenummer lv-75022