Oorzaken bevinden zich binnen de levensontwikkeling van de cliënt, of de persoonlijke levensomstandigheden. Lichamelijke vormen van verslavingen kunnen ook een invloed zijn. Je helpt de cliënten op weg naar een betere toekomst. Een overzicht van alle GGZ/verslavingszorg werkgevers vind je hier.

Daarnaast kan het verzorgen van medicatie voor sommige patiënten tot je dagelijkse taken behoren. Bekijk de sociaal psychiatrisch medewerker vacatures. Als GZ-psycholoog behandel je psychische stoornissen en problemen in de levenssfeer. Je behandelt uiteenlopende psychische aandoeningen, variërend van enkelvoudig tot matig advanced.

Vacatures Werkbegeleider

Je informeert verwijzers, hulpverleners en zo nodig andere betrokkenen over het verloop en het resultaat van de behandeling. Bij MediVacature hebben we een uitgebreid aanbod gz-psycholoog vacatures.

Op zoek naar een baan? Laat je gericht helpen door een JobAlert! JobAlert Vacatures die bij je passen Als je MediVacature gebruikt om een baan te vinden, laat je dan verder helpen met een JobAlert! Je krijgt een automatische selectie van vacatures die bij jou passen. Ook solliciteren wordt gemakkelijk gemaakt: Je CV kun je meesturen met één druk op de knop.

En als het enigszins kan dan graag met een fikse dosis humor. dagelijks van 09:00-12:00 uur di t/m vrij van 09:00-14:00 uur

De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op MediVacature zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Software © Corn Group BV( :01:26) Wij zoeken medewerkers die snappen dat het hele leven telt. Vacatures werkbegeleider Ondersteunende diensten

Als sociaal psychiatrisch medewerker verleen je hulp aan mensen die psychische problemen ondervinden. Je probeert samen met andere deskundigen, zoals bijvoorbeeld een psychiater of psycholoog middels een behandelplan geschikte zorg te verlenen. Je bent ook nauw betrokken met de mensen in de omgeving van de patiënt. Door het functioneren van de patiënt te verbeteren en klachten te verminderen, probeer je terugval te voorkomen.

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht 6 vacatures voor psychiatrisch-verpleegkundige-2-(werkbegeleider) in Zuid-Holland – sector GGZ/verslavingszorg voor je gevonden op MediVacature.nl ProvinciesAlle provinciesDrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland Vacatures in België Functie en/of plaats Wanneer je in de GGZ/verslavingszorg werkt kun je rekenen op een afwisselende en dynamische werkomgeving.

{Vakkundige Medewerkers

|}

Daarbij sluit ik het liefst aan bij de vraag die mijn collega bezig houdt en ga ik uit van de kracht van het individu. Reflecteren op mijzelf is daarbij van belang. Ik nodig mijn collega’s ook uit om mij suggestions te geven waardoor ik mezelf weer verder kan ontwikkelen.