Gemeente Rotterdam staat voor een aantal grote stedelijke opgaves waar jij als adviseur geotechniek een richtinggevende rol inneemt vanuit de Je werkt voor de gemeente Rotterdam, dus met jouw proactieve en ondernemende instelling zit het wel goed. Bovendien weet je wat je kunt, dus je werkt zelfstandig en weet daarin ook creatief te zijn. Bovendien ben je analytisch en weloverwogen. Dit past bij de dynamiek en cultuur van de afdeling.


Vacature-informatie

Ons doel is optimaal resultaat: Ben jij fulltime beschikbaar het aankomende jaar en wil je aan de slag voor de Gemeente Rotterdam? Werken voor Rotterdam Als adviseur geotechniek ben je het technisch geweten van de stad Rotterdam!

– Volledige vacature bekijken Capelle aan den IJssel Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt.

Stuur mij free of charge de nieuwste vacatures met deze zoekopdracht U kunt deze mail altijd opzeggen Wil jij voor de stad Aalst meewerken aan strategische vastgoedprojecten? Heb je zin om de operationele leiding van het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling Aalst op te nemen? Spreken projectontwikkeling en PPS je aan?


0019 –

|}

Dat vraagt om creativiteit en innovatie. Het team Contractbeheer en Erfpacht is in transitie, werkt aan verdere professionalisering, en gaat in grootte bijna verdriedubbelen.