Pax/over-ons/vacatures Over KWh Introductie

Provincie Groningen1 Nieuwe zoekopdracht Land—AustraliëBelgiëDuitslandFrankrijkLuxemburgNederlandOostenrijkVerenigd KoninkrijkZwitserland Voorkeursafstand [km]

Hoeven wij jou niets te vertellen over energielevering, ben jij een verbinder en wil jij graag een concrete bijdrage leveren aan een duurzame toekomst? Voor Twence zijn wij op zoek naar ervaren Portfoliomanager Energie! Altijd al willen meebouwen aan een innovatie start-up? Dan is de vacature van Senior…

Iedere dag werden er mensen gedood bij luchtaanvallen en … Bankrekeningnummer voor donaties:

Heb jij een technische achtergrond en ben jij goed thuis in de gebouwde omgeving en met labprocessen? Voor de TU Eindhoven zijn wij op zoek naar een Adviseur Laboratoria. Kom jij ons helpen met de ontwikkeling van ‘het lab van de toekomst’? Heb jij een technische achtergrond en ervaring in de windenergie? Weet jij zorg te dragen voor een windpark dat zowel op korte als op de lange termijn zo efficiënt en zo veilig mogelijk opereert?


Heb je interesse in deze flexibele vrijwilligersfunctie bij PAX, reageer dan through deze oproep. Ook zijn er regelmatig nieuwe vacatures bij Pax Christi International in Brussel. Zie de website van Pax Christi International voor meer informatie. Altijd op de hoogte zijn van de komende evenementen en campagnes van PAX? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Onze opdrachtgevers titelomschrijvingprofiel cultuursalariskorte omschrijvingreferentienummer

Asset Manager Renewable Energy – Almere

Algemeen bankrekeningnummer: Verhaal van een Vluchteling

Heb jij een goed netwerk in de solar en wil jij meehelpen een innovatieve startup succesvol te maken? Taylor is op zoek naar Business Development Manager die de markt weet te veroveren!

{Consulent Schuldhulpverlening Bij Samenwerking Kempengemeenten (Freelancer)

|}

Wil je meer lezen over het werk van PAX? Abonneer je dan op het PAX Magazine. Wil jij bijdragen aan vrede en veiligheid in gebieden met battle? De afgelopen weken zijn de bloedigste geweest sinds het opvoeren van de aanvallen in Idlib.