Administratief Medewerkers voor non-profit organisaties gezocht! In het kader van de klinische trial “HOVON 151”, ben je als research analist betrokken bij het uitvoeren en analyseren van move cytometrische bepalingen op perifere bloedcellen en het opslaan… Je komt terecht in een collegiale stimulerende, ambitieuze, dynamische, internationale, innovatieve en multidisciplinaire research omgeving. Op de afdeling is uitgebreide experience op het gebied van moleculair onderzoek, waaronder multi-colour flow cytometry, genome-broad transcriptomics en proteomics. – Je doet take a look at- en validatiewerkzaamheden en formuleert verbetervoorstellen.

– Je hebt ervaring met geautomatiseerde laboratoriumprocessen. – Je bent flexibel, accuraat en stressbestendig. – Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid.

– Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde HLO-opleiding, richting medisch-chemisch, biotechnologisch of vergelijkbaar. – Je hebt ervaring met o.a. moleculair biologische technieken.

Analist (Organische Chemie)

Over Vacatures Overheid Online Alle vacatures bij de overheid Zoek naar jouw ideale baan in sixty four beschikbare vacatures Fulltime of parttime klantadviseur bij het UWV in Groningen

{(Junior) Chemisch Analist

|}

– Je zorgt dat de werkzaamheden conform beschikbare werkvoorschriften uitgevoerd worden en stelt indien nodig werkvoorschriften op. – Samen met het staff van het laboratorium draag je bij aan alle werkzaamheden die betrekking hebben op het verzamelen, beheren en verstrekken van biomaterialen en bijbehorende gegevens. Wat vragen wij We zijn op zoek naar een enthousiaste analist, die houdt van aanpakken en werken in een group.