Als je direct wilt reageren klik dan op deze link. Meer vacatures van deze werkgever Projectleider Glasvezeltechniek Omgeving Rotterdam Inloggen of account aanmaken Door in te loggen bij je account, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van SimplyHired en stem je in met ons Cookie- en privacybeleid.

Suggesties voor bedrijven © 2020 SH Inc. |Privacy|Algemene voorwaarden|Privacycenter Verfijn je zoekopdracht Als projectleider R&D rapporteer je aan de manager R&D. Wie weet ben jij dan de nieuwe projectleider R&D voor onze opdrachtgever Synprodo!

Vacatures in Nijmegen Vacatures in Apeldoorn


U bent zowel klant- als resultaatgericht. Daarnaast bent u ook zeer technisch onderlegd en voelt u zich prettig in een adviserende rol. U beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke contactuele vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Kennis van Duits en/of Frans is een pré. Een gezonde dosis werkdruk is je niet vreemd en geeft je prioriteiten.

Stuur dan jouw motivatie en CV naar Sacha Reulink (HR manager). We hebben een eigen R&D afdeling en door de ontwikkeling van nieuwe slachtlijnen is er blijvende… Bijvoorbeeld als enterprise analist, data engineer of R&D specialist. Je wordt in jouw persoonlijke ontwikkeling begeleid door je opdrachtgever, een buddy, een…

Functie-eisen

Je blijft rustig en effectief naar je doelstelling toewerken. Idealiter ben je bekend met wassen, lijmen en dispersies en ben je bereid om je in te vreten in onze specifieke producten met haar verschillende eigenschappen en toepassingen. Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker

Complexiteit zit vooral in de dealing with en variatie van vele soorten grondstoffen tot verbeterde recepten. De R&D Manager geeft leiding aan ongeveer 25 medewerkers in drie afdelingen en bepaalt samen met het MT de toekomstige R&D agenda. En vertaalt deze vervolgens – in teamverband – tot onderzoeksprogramma’s voor de drie afdelingen. • Het QC laboratorium waar de ingangscontrole van grondstoffen en de uitgangscontrole van producten plaatsvindt. • Een goed geoutilleerd analytisch lab dat met moderne instrumentele analyse-technieken beide andere afdelingen ondersteunt.


Java Developer R&d In Delft

|}

Voor deze functie zoeken wij een intelligente skilled met een palms-on mentaliteit, die veel zaken tegelijk kan doen. Naast het leidinggeven aan professionals heb je intensief contact met de afdelingen Sales, Inkoop en Productie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning, het onderhouden van contacten met leveranciers en klanten en het op peil houden van de benodigde materiekennis. Als persoon ben je pragmatisch en initiatiefrijk en een echte people manager met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.