Voor meer informatie of… Capelle aan den Ijssel De Koning Autobedrijven is een betrouwbaar familiebedrijf in de regio Rijnmond met vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord). Met circa 170 gemotiveerde medewerkers werken we dagelijks aan de mobiliteit van onze klanten. We vertegenwoordigen met trots en passie de merken Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens.

Onderhoud, leasing, verhuur, schadeherstel en brandstofverkoop maken ons aanbod compleet. Voor ons Audi staff zoeken wij een nieuwe: In de functie van Chef Werkplaats ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van onze Audi werkplaats te Capelle aan den IJssel. Productiviteit, effectivity en kwaliteit zijn de dagelijkse speerpunten. Je zorgt voor een optimale afstemming met de collega’s van de werkplaatsreceptie, maar ook met de garantieafdeling en onze importeur. Het Audi team bestaat uit een enthousiaste diverse groep, bestaande uit leerlingen en beginnende autotechnici tot zeer ervaren technisch specialisten.

Haar diensten zijn o.a. Installatieadvies en ontwerp, onderhoud en beheer, tekeningbeheer en legionellabeheer/preventie. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een autotechnicus(1e of 2e). Onze ideale Autotechnicus De Autotechnicus die wij zoeken, moet vakkundig, efficiënt en uiteraard zelfstandig kunnen sleutelen cq. repareren binnen een zeer korte tijd.

Omdat klanten bij ons hoog in de vaandel staan bieden wij kwaliteit, dus verwachten wij dit ook van jou! Je gaat werken in een goed uitgeruste werkplaats voorzien van goede apparatuur.

Websphere Specialist Vacatures In Weert .

Jij bent een specialist op het gebied van elektro, meet- en regelsystemen en pneumatische installaties. Jij voert als Technicus E&I de werkzaamheden zodanig uit dat de apparatuur functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids-, kwalitatief en technisch gebied. – Je bent bereid waar nodig andere werkzaamheden te verrichten binnen jouw vakgebied en kleine werktuigbouwkundige werkzaamheden. Functie-eisen Binnen Stork hechten wij veel waarde aan een aantal kerncompetenties van onze medewerkers.


Integratie Specialist Ecm

|}

Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft, je continu streeft naar het leveren van resultaat en aan verwachtingen van de klant voldoet. Je werkt op een prettige manier… Functie eisen Aankomend technisch tekenaar – Installatietechnische of Bouwkundige opleiding op mbo-niveau.