Vacature docent(en) vogelcursussen Sinds 2014 organiseert IVN samen met KNNV korte vogelcursussen: één avond theorie en één zaterdagochtend excursie.

secretaris@ivn-apeldoorn.nl of één van de andere bestuursleden. Kom gerust een keer kijken bij een bestuursoverleg.

Je wordt ingewerkt tijdens een overdrachtsperiode. Meld je dan aan viavoorzitter@ivn-apeldoorn.nl

Projectleider Studiefases Infrastructuur

De theorieavond wordt normaliter gegeven door een docent van IVN én een docent van KNNV. De begeleiding van de excursies geschiedt door vogelaars uit een poule van zowel IVN als van KNNV. Inmiddels zijn er zes van deze vogelcursussen en we zijn bezig om een nieuwe te ontwikkelen. Voor een aantal van deze cursussen is recent een vacature ontstaan in de IVN-bezetting. Voor de cursus Tuinvogels en Winterwatervogels ben je het modulemaatje van de KNNV-docent, waarbij je een ondersteunende rol hebt.

De leden van de various cursusteams doen de voorbereiding, de aankondiging (in de media) en de administratie (tijdens de uitvoering) van de cursussen. Samen met interne of externe docenten dragen zij zorg voor de uitvoering. De coördinator is tekenbevoegde voor de uitgaven van werkgroep en faciliteert waar nodig de interne deskundigheidsbevordering. Bekijk hier de taakomschrijving (deze is aanpasbaar afhankelijk van mogelijkheden en wensen)

De huidige bestuursleden vind je op de Het organiseren van cursussen voor geïnteresseerd publiek is een kernactiviteit van IVN Apeldoorn. Ook worden er thematische cursussen in samenwerkingsverband met KNNV Apeldoorn georganiseerd, zoals Vogelcursussen.


Facility Coördinator Alliantie

|}

Voor de cursus Weidevogels, ben je de modulecoördinator en presenteer je een deel van de cursus. Heb je interesse om één of meerdere plekken in te vullen neem dan contact op met John van Heiningen of Henk van den Ende by way of e-mail De bestaande PR activiteiten worden door numerous teams uitgevoerd. De teams zijn weliswaar zelfstandig bezig, maar het is toch belangrijk dat er één aanspreekpunt is naar/van bestuur en voor mensen van buiten IVN. Reken op een tijdsbeslag van een paar uur per week, die je veelal naar eigen goeddunken over de week kunt verdelen.