“Ik heb de vrijheid van een freelancer en de zekerheid van een bureau.” “Als specialist heb ik invloed op mijn projecten, het bedrijf én mijn eigen ontwikkeling.” “In mijn eerste jaar deed ik mooie opdrachten bij Staatsbosbeheer, Schiphol en Rabobank. Enorm afwisselend en leerzaam.” “Ik krijg de vrijheid om mijn rol op mijn manier in te vullen.”

Meer informatie over de organisatie: zie onze website. Stichting Stukafest: Fondsenwerver / Acquisiteur

Webredacteur (Hbo/36 Uur)

Borrel je graag en heb je een kast vol toffe spellen? Iedere klus is anders, maar dit zijn dingen die je zéker gaat doen: Je schrijft overtuigende, begrijpelijke en foutloze teksten op B1-niveau; Je vertaalt beleidsonderwerpen naar tekst en beeld voor on-line kanalen;

Je plaatst content in verschillende CMS’en, voornamelijk Hippo; Je begrijpt instruments als Photoshop en Coosto en kunt ermee omgaan; Je geeft advies over structuur, functionaliteit en content material volgens de webrichtlijnen.


Begin hierboven met het typen van uw zoekopdracht en druk op Enter om te zoeken. Druk op Esc om te annuleren. Als webredacteur bij Presenter werk je bij verschillende overheidsinstellingen. Je schrijft begrijpelijke content op B1-niveau, adviseert over content volgens de webrichtlijnen en optimaliseert webpagina’s. Jij begrijpt dat alle content voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk moet zijn.

“Het is voor mij de perfecte kruising tussen uitdagende en afwisselende opdrachten, een veilige thuisbasis met betrokken collega’s en een kickstart voor mijn loopbaan.” “Presenter voelt als thuiskomen.

Onder Vacatures Zoeken kan je het vacature-aanbod filteren op jouw wensen. En onder Selecties bieden we overzichtelijke keuzes uit het aanbod aan. Theater Rotterdam: Leden Raad van Toezicht Stichting De Muren hebben Oren: Interviewbegeleiders


Traineeship Performance Based Online Marketeer In Zwolle

|}

Je hebt al enige ervaring bij een overheidsinstelling en jouw politieke antenne staat goed afgesteld. Al eens in het CMS Hippo gewerkt? Je houdt van reuring.