in de aansturing van magazijniers/teamleaders. Je kan zelfstandig werken en denkt oplossingsgericht. Naast Nederlands beheers je goed Frans en Engels. Je bent goed pc vaardig.

• Bewezen vermogen om initiatieven voor procesverbetering te implementeren • Praktische ervaring met software en databases voor magazijnbeheer • Leiderschapsvaardigheden en bekwaamheid om personeel te beheren

Contract Manager

Vragen over deze vacature? Stuur ons een mail Meteen aan de slag! Facilitair en Technische Dienst Over ons Wie we zijn

Samen met je team zorg je ervoor dat duizenden consumenten hun on-line bestelling op tijd ontvangen. Alle medewerkers dragen bij aan onze hoge servicegraad, van operator tot engineer, van IT’er tot receptioniste. De lat ligt hoog want wij zien onze klanten en de kopers graag aangenaam verrast. De successen vieren we samen.

Welkom in de dynamische wereld van e-commerce! Uitgelichte vacatures Commercieel Project Manager Onze klanten hebben vertrouwen in een succesvolle samenwerking door jouw projectmatige aanpak! Logistiek Proces Controller Wil jij bijdragen aan de continue flow van de logistieke operatie voor de Bijenkorf?

Wij kijken uit naar een M/V met ervaring in de coördinatie van logistieke activiteiten. Je bent hands-on, communicatief sterk en je kiest voor een operationele rol in een no-nonsense omgeving. Je bent een uitstekend organisator met oog voor dagelijkse planning, kostenbeheersing en optimalisatie van processen. Je hebt een succesvolle ervaring

• Sterke besluitvormings- en probleemoplossende vaardigheden • Uitstekende communicatievaardigheden Je kan rekenen op een competitief salarispakket waaronder extralegale voordelen.

Behoud jij het overzicht en de rust en durf jij daarmee het verschil te maken? Site Operations Manager bol.com fulfilment center Manage jij straks één van de excessive-end logistieke operaties van bol.com?

Arbeidsvoorwaarden Welkom in de dynamische wereld van fulfilment! Dat betekent werken voor grote klanten zoals bol.com en de Bijenkorf.


Assistent Manager Conceptrestauratie

|}

• Werven, selecteren, oriënteren, coachen en motiveren van medewerkers • Rapporteren en statistieken opmaken (IN/UIT-statusrapport, voorraadrapport, enz.) • Feedback ontvangen en bewaken van de kwaliteit van de geleverde diensten Wat wij van jou vragen: