Leidinggeven aan één van de contact center afdelingen van een internationale organisatie met een uitstekende staat van dienst? De allerbeste vorm van klantcontact realiseren?

Daarom deze vacature Unitmanager Customer Service bij Office Depot Toch is het goed dat je bij SkyWalker terecht bent gekomen.

Extra Informatie

Als gespecialiseerd werving- en selectiebureau voor de contact heart sector, heeft SkyWalker meer klantcontact-vacatures in bemiddeling. Klik hierboven op ‘vacatures’ en maak je keuze uit het overzicht van actuele contact heart vacatures. Wil jij werken in een leidinggevende functie waar service- en salesgerichtheid samengaan met procesoptimalisatie en strategie?

Organisatie Flevum zorg bijeenkomsten Projectmanager Arbeidsvoorwaarden 2 leden Raad van Toezicht voor Cato Home Opdrachtgever Vacatures/opdrachten ZPer VOORbeeld Over VOOR Contact Privacy Statement VOOR influence


Logistiek Teamleider

|}

Deze vacature Unitmanager Customer Service is hét antwoord. Het afdelingsteam bestaat uit 20 gedreven professionals. Jij staat aan het roer van deze afdeling en zorgt ervoor dat alle aspecten omtrent het klantcontact perfect verlopen. Het is jouw doel om de meest effectieve en efficiënte vorm van klantcontact te realiseren.