Het grote voordeel van werken als telemarketeer is dat het flexibel is. Het is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie, opgroeiende kinderen of een tijdrovende pastime’s.

Aanvraag verlofuren MF Assen MF Drachten MF Groningen MF Emmen MF Hoogezand MF Leeuwarden MF Stadskanaal MF Veendam

Daarbij zorg je ervoor dat je afspraken maakt voor de sales advisor. Je belt niet alleen nieuwe potentiële klanten, je onderhoudt ook contact met bestaande klanten.

Regelmatig heb je contact over de huidige dienstverlening. Wanneer er een nieuwe replace van het softwarepakket uit is dan sta jij te popelen om deze bij je klanten onder de aandacht te brengen. Als telemarketeer heb je een prachtig takenpakket. Wat denk je bijvoorbeeld van: Bestaande klanten bellen omdat er een additional dienstverlening beschikbaar is

Bedrijven op jouwICTvacature Voor werknemersInschrijven Voor werkgeversWaarom kiezen voor MF? Over MF UitzendbureauWerken bij MF Mijn bewaarde vacatures

of we bellen jou Wij bellen jou Naam Nog geen vacatures op de shortlist Laatst bekeken vacatures Groningen IT-Vacatures

Administratief de zaken snel en correct afhandelen De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van eight.00 – 17.00 uur. Binnen deze openingstijdens kun jij flexibel je uren maken. Een fulltime dienstverband betekent dat je tussen de 30 – 40 uur kunt werken.

Telefonisch Verk…

Fulltime telemarketeer Groningen Bewaar deze vacature Bedrijven bellen om op een prettige manier ervoor te zorgen dat er interesse ontstaat in softwarepakketten. Dat lukt je met jouw overtuigingskracht, en feeling voor IT weet jij klanten te boeien voor een afspraak of een demo. Dit doe jij als fulltime telemarketeer voor je eigen project in je eigen branche, bijvoorbeeld de voedingsbranche.


Vacatures Functieomschrijving Telemarketeer

|}

Bedankt voor akkoord algemene voorwaarden