Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen op basis van PMMA, EP, PU en UP harsen. Verreweg de meeste producten van Triflex zijn op basis van PMMA hars, oftewel Polymethylmethacrylaat. Onze productie, producten en de applicatie worden allemaal afzonderlijk aan kwaliteitscontroles gekoppeld.

Daarom besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze verwerkers. Zoek een erkend Triflex applicateur De systemen van Triflex zijn ontworpen om regelmatig onderhoud zoveel mogelijk te beperken.

Technisch Manager Vve

Wij bieden de oplossingen. Zekerheid tot in detail.

Mensen die al ervaring hebben in de branche, of er naar uit kijken om zich vast te bijten in de wereld van afdichtingen, coatings en markeringen. We zoeken uitblinkers die een hoge standaard hanteren in het werk dat zij leveren en de service die zij bieden.

Triflex biedt lange termijnoplossingen voor ieder oppervlak. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke eisen worden gesteld aan waterafdichtings-, oppervlakte-, en beschermingssystemen.

De Triflex systemen worden uitsluitend aangebracht door gecertificeerde applicateurs. De kwaliteit van onze oplossingen is in hoge mate afhankelijk van de manier waarop de systemen worden aangebracht.


Daarom biedt Triflex alleen hoogwaardige technologische oplossingen. Als gerenommeerd specialist, bieden wij onze klanten alleen de beste service.

Uiteraard mag er, indien dit vanuit esthetisch oogpunt wenselijk is, regelmaat worden schoongemaakt. Er wordt echter geadviseerd om minimaal één keer per jaar het betreffende project te reinigen en inspecteren, waarbij het meest ideale tijdstip in het najaar is. Als groeiend bedrijf is Triflex altijd geïnteresseerd in aanstormende talenten en ervaren experts.


forty Uur)|Wij Zoeken}

|}

Te denken valt aan ISO voor productie, CE keurmerk voor product en externe controles op applicatie. Bekijk daarvoor ook onze technische goedkeuringen. Triflex staat voor kwaliteit en wil dit altijd kunnen garanderen. Technische goedkeuringen