Mijn Sales Recruiter heeft een Facebook-pagina Bij Brand New Sales zijn wij gefocust op één ding – onze opdrachtgevers en kandidaten laten excelleren. Wij zijn ervan overtuigd dat het succes zit in het realiseren van de perfecte match. De mensen achter Brand New Sales zijn senior professionals met passie voor sales.

Senior Account Manager Omgeving Randstad

Zij worden door ons pro-actief benaderd. Hun kennis/ervaring, karakter en ambities matchen we met het profiel van uw vacature, organisatie en carrière mogelijkheden. Binnen 25 werkdagen spreekt u met three-5 professionals en garanderen wij u invulling van de vacature. Mijn Sales Recruiter heeft een firm web page op LinkedIn Volg Mijn Sales Recruiter op Twitter

Wij richten ons nadrukkelijk op middenkader, management- en directieposities en zijn specialist in sales- en marketingposities. Kennis, kwaliteit en passie zijn de belangrijkste pijlers van onze successen. Onze werkwijze is resultaatgericht, praktisch, transparant en betrokken. We geven invulling aan openstaande gross sales vacatures met latent werkzoekende sales professionals.

Hoe het is om met ons samen te werken merk je door gewoon het gesprek met ons aan te gaan. Je zult direct ervaren dat jij centraal staat. Brand New Sales heeft een company page op LinkedIn

Werving en selectie / interim administration / coaching en advisering van: directie, bestuurders en toezichthouders


Salestoppers

|}

Brand New Sales heeft een Facebook-pagina Dux Nova = excelleren in government search en motiveren om anders te denken. Dux Nova is specialist in bouw, vastgoed, infra. Wij bemiddelen functiebreed en werken landelijk. Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen.