Deze vacature is ontstaan vanwege doorgroei van een van de Science Communications Officers. Of je bent in het bezit van een Masterdiploma in Science Communications. Je neemt initiatief, bent ondernemend en kunt gemakkelijk een intern netwerk opbouwen met academici en wetenschappers. Jij zorgt ervoor dat jouw collega’s graag hun verhalen met de buitenwereld willen delen. Je kunt zelfstandig werken en je krijgt energie van het delen van je kennis.

Dan is de TU/e op zoek jou: een senior communicatie adviseur met een voorkeur om fulltime te werken. Afhankelijk van kennis en ervaring is het salaris minimaal € three.123 en maximaal € four.274 bruto per maand (schaal 10). Verder biedt de TU/e uitstekende overige arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van eight,3%, vele sportfaciliteiten en ruime mogelijkheden om je kennis te vergroten. Solliciteren kan by way of onderstaande formulier. Wil je liever per e-mail solliciteren, stuur dan je motivatie inclusief een recent CV aan paul@null dukejacobs.nl.

Je hebt een resultaatgerichte houding en bent flexibel. Je schrijft excellent in het Nederlands én het Engels en je bent ongeëvenaard in het schrijven van goede teksten. Het gebruik van sociale kanalen is voor jou natuurlijk en logisch en je bent in staat om te denken in beeld en video. Wil jij ook werken op een groene Campus en in het meest groene onderwijsgebouw van de wereld?

Support Officer

Bouwt mee aan ‘Thought Leadership’ positie. De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) leidt studenten op en bevordert kennis in wetenschap en technologie ten behoeve van de mensheid. Ze integreren onderwijs en onderzoek om de studenten en wetenschappers in staat te stellen ‘Thought Leaders’ te worden en het onvoorstelbare te ontwerpen en te bereiken. In nauwe samenwerking met publieke en private companions, wordt basisonderzoek vertaald naar zinvolle oplossingen. Een ambitieuze universiteit vraagt om een ambitieuze communicatieafdeling.

Als Senior Science Communications Officer werk je specifiek voor een aantal toegewezen afdelingen. In deze rol ben je een belangrijk aanspreekpunt voor academici en wetenschappers en een onderdeel van het group Onderzoek en Valorisatie. De TU/e is niet alleen een ambitieuze universiteit waar studenten worden opgeleid, maar het is ook een plek waar op allerlei gebieden baanbrekend en innovatief onderzoek plaatsvindt. Onderzoek dat het verdient om met de (buiten) wereld te delen.

Wie zijn Duke & Jacobs? Voor kandidatenWerkwijze & Inschrijven Voor opdrachtgeversWerkwijze Voor een nieuwsgierige senior communicatie adviseur met passie voor wetenschap en sustainability. Denken in doelgroepen en omnichannel aanpak.

De Senior Science Communications Officers spelen hierin een belangrijke rol. Je schrijft over academische en wetenschappelijke kennis en onderzoeksresultaten, met een duidelijk omschreven doelgroep en communicatiedoelstelling voor ogen. Op deze manier bouw je ook mee aan het imago van de TU/e en laat je zien wie TU/e is en wat ze doen. En dat is weer belangrijk om goede nieuwe academici en wetenschappers aan te trekken en om partners te interesseren voor samenwerking met TU/e.

Als Senior Communicatie Adviseur werk je op basis van een goed doordachte communicatie strategie. Je houdt de actuele ontwikkelingen in de gaten en reageert daarop. Je zorgt voor een goede online aanwezigheid in Linkedin- en Twittergroepen en bij wetenschappelijke sites. Daarnaast bouw je goed contact op met een related (pers)netwerk. Tenslotte biedt je gevraagd en ongevraagd advies aan de academici en wetenschappers van de TU/e, bijvoorbeeld in de vorm van mediatraining.


Sales Officer

|}

Het Communicatie Expertise Centrum (CEC) van de TU/e is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het TU/e-communicatiebeleid. Het CEC heeft vele expertises op communicatiegebied in huis en zijn gebundeld in twee programmateams: Onderzoek en Valorisatie