Sluit U Nu Aan Bij 5.000 Controllers

Je adviseert hen strategisch en tactisch en zorgt voor inhoudelijke (beleidsmatige) en financiële samenhang tussen de verschillende onderdelen. Het zwaartepunt van je taken ligt op het: opstellen en bespreken kwartaalrapportages met directie en het periodiek opleveren van de P&C producten aan wethouders en Drechtraad. verder ontwikkelen van de rapportages en de onderliggende informatiesystemen (key2Finance) en rapportage instruments (LIAS, Power-bi en Cognos). Zo zorg je voor verdergaande integratie van beleidsinformatie en financiële informatie om beter te kunnen sturen op resultaten.

Kijk gerust verder naar andere vacatures. Jij bent een zeer ervaren (financieel) adviseur die ons staff Planning en Control op korte termijn voor 36 uur komt versterken. Jij hebt ervaring met coördineren en beleid en je bent een tactische- en strategische adviseur.

onderhouden van contacten en het maken van afspraken met externe partijen (accountant, gemeentelijke controllers, dienstencentrum (MT-leden) en leveranciers). Omdat jij direct inzetbaar moet zijn beschik jij over de volgende ervaring: Ervaren financieel adviseur (analytisch, accuraat en zelfstandig), met minimaal 5 jaar ervaring in gemeentefinanciën (BBV) met een coördinerende/senior rol;

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze web site verbeteren en relevante advertenties tonen.

Door hieronder op akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord. Lees meer over ons privacybeleid. Helaas, deze vacature staat inmiddels niet meer online

{Freelance Senior (Group) Controller – Noorden Van Het Land

|}

Standplaats:Dordrecht, Zuid-HollandDienstverband:Vast contractUren per week: uur Daarnaast trek of ondersteun je grote strategische projecten. We zoeken een zeer ervaren senior adviseur Planning en Control/Business controller die het team Planning & Control kan versterken.